PORTFOLIO

Zine maker

Zines (afkorting voor magazines) zijn kleine of grote boekjes die volledig op de DIY manier in elkaar gezet worden. Als kunstenaar is het een geweldige vorm om je werk te tonen aan de wereld. Voor mij is het een extra dimensie mijn visuele verhalen en kunst een diepere laag te geven.

Olifantsgras papier

Olifantsgras papier is een van de meest duurzame papiersoorten uit Nederland. Het wordt gemaakt door een Nederlands bedrijf en gewonnen uit olifantsgras dat in Nederland geteeld wordt. Het papier heeft een hele fijne structuur en een zachte crèmekleur, waardoor het voor mij heel waardevol is om op te tekenen. Duurzaamheid is iets wat ik in mijn hele leven wil nastreven en met dit papier draag ik dat extra uit.

Series en vrije werken

Een goed verhaal heeft meerdere lagen en invalshoeken om de inhoud te verklaren. Om die reden werk maak ik series van werken die gaan over hetzelfde onderwerp. Sommige series zijn nog steeds in ontwikkeling, andere helemaal afgerond. 

En naast series worden er ook losse, vrije werken gemaakt. Soms als een werk in commissie, anderzijds om een idee op papier te zetten.

Digitale collages

Met behulp van photoshop kan je werkelijk alles maken. Foto’s dusdanig bewerken dat het lijkt alsof dag nacht is en de wereld niet meer rond. Zelf gebruik ik het programma om digitale collages te maken van foto’s, tekeningen en vooral combinaties van beide. Het is een oude manier om nieuwe verhalen te kunnen vertellen.